Ildikó
Vargáné Igaz Ildikó

Tulajdonos

Üdvözlöm!
Társaságunk főtevékenysége társasházak minden részletre kiterjedő közös képviselete, melyet 1993 óta végzünk Budapest egész területén. Célunk, hogy szolgáltatásainkat a legmagasabb színvonalon a lehető legmagasabb ügyfél-elégedettség mellett nyújtsuk.
Legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy a Tulajdonosok a Társasházukat úgy tekintsék, mint mindegyikük legnagyobb értékű vagyonát. Ennek a vagyonnak kezelése nem kis feladat. Nagyfokú szakmai tudást, erkölcsi fedhetetlenséget, empátiát, elhívatottságot igényel.
Cégünk rendelkezik minden olyan szakmai kompetenciával, melyek segítségével ezt a feladatot kellő hozzáértéssel, hatékonyan el tudja látni. Csapatunk tagjai között találunk jogi, műszaki és pénzügyi végzettségű szakembert is, így biztosítjuk, hogy egy társasház életében előforduló összes helyzetben kellő szakmai felkészültséggel gyorsan és hozzáértően tudjunk segítséget, vagy tanácsot nyújtani, legyen szó az épület műszaki állapotának felméréséről, vagy annak megújításáról, vagy a manapság sajnos gyakori pénzügyi krízishelyzetek kezeléséről, vagy a peres ügyek esetében történő képviseletről. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak a tulajdonosok ingatlanjaiban, hanem pénztárcájukban se keletkezzen kár. A közös költség mértékét minden évben (és akár év közben is) felülvizsgáljuk, mely során mindig keressük a csökkentés lehetőségét a hosszú távú pénzügyi fenntarthatóság figyelembevétele mellett. Így a tulajdonosok biztosak lehetnek abban, hogy a társasház sohasem kerül fizetésképtelen helyzetbe. A közös költség fontossága mellett társaságunk működése során olyan működési rendet alakítottunk ki, ami mellett elképzelhetetlen a gazdasági visszaélés lehetősége, s az egyedileg fejlesztett szoftverek segítségével minden tulajdonos egyedileg tudja követni befizetéseit és közüzemi fogyasztásait. Társaságunk rendelkezik minden részletre kiterjedő felelősség biztosítással.
Amennyiben további információra lenne szüksége, társaságunkkal kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk!...
Farkas Gábor

Ügyvezető

+36709057322

E-mail

...
Prepok Tibor

Társasházkezelő

+36707011788

E-mail

...
Schlosser János

Társasházkezelő

+36709473910

E-mail

...
Farkasné Vancza Ágnes

Pénzügy

+36707010884

E-mail

...
Borsányiné Szabó Ágnes

Pénzügy

+36707010884

E-mail

...
Varga Rezső

Számítástechnika

+36703877217

E-mail

Elérhetőségeink:
Társasházkezelés

Címünk: 1146 Budapest, Gyertyán u. 18., Telefon: +36 1 363-6453

Írjon nekünk